Järvi-seikkailu

Lauttaretki

Keväästä syksyyn pääset ihastelemaan Morvan maisemia vesiltä käsin. Lauttaretki alkaa Lammenrannan vesiltä, josta ensiksi sukellamme 63 metriä pitkän tunnelin läpi. Tunnelin jälkeen etenemme kaunista jokea pitkin Myllyjärven maisemiin. Lautalla voimme liplatella esimerkiksi Myllyjärven rannalla sijaitsevalle laavulle nauttimaan eväitä tai vaihtoehtoisesti evästää lautalla.

Järviseikkailun kesto on n. 2–2,5 tuntia
Ryhmäkoko 4–8 henkilöä
Hinta 35 €/hlö, sis. opastuksen, retkivarusteet ja eväät.

Voit myös kysyä kanoottia!

Elämykset

Morvan luonto ja ympäristö tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin elämyksiin. Aivan maalaishotellimme pihapiiristä pääset muun muassa hiihtoladuille, moottorikelkkailemaan, polkupyöräreitistöille sekä luontopolulle. Talvisin päärakennuksen vieressä on 150 metriä pitkä Muppet-pulkkamäki todellisille hurjapäille!

Omaehtoisen tekemisen lisäksi voit hyödyntää myös monipuolisia ohjattuja aktiviteettejamme. Esimerkiksi lähialueen ympäristöön pääset tutustumaan opastetuilla luontokierroksillamme tai lauttaretkellä, hurjempaa menoa kaipaaville löytyy tarjontaa lähialueen yhteistyökumppaneiltamme esimerkiksi airsoft-elämyspelin tai Himoksen laskettelurinteiden parista.

Kysy Elämyksistä!

Lähistön mahdollisuudet
Lue lisää
Metso-hyvinvointipolku
Lue lisää
Ohjatut retket
Lue lisää
Järviseikkailu
Lue lisää
Maalaisolympialaiset
Lue lisää
Luonto kesällä
Lue lisää
Luonto talvella
Lue lisää
Previous
Next

Majoituksen varaus

Yhden hengen huone 85 €/yö 
Kahden hengen huone  105 €/yö 
Neljän hengen huone 155 €/yö 
Lisävuode  30 €/yö
Lemmikkimaksu 10 €/yö
Karavaanipaikka 28 €/yö/4 hlöä
Aamiainen erikseen 14 €/aikuinen ja 7 €/lapsi (3–12 v.)

Kahden ja neljän hengen huoneisiin sisältyy aamiainen ja liinavaatteet.

Sesonkihinnasto: Nesteralli, Finnmetko ja Iskelmäfestivaalit
Yhden hengen huone 95 €/yö
Kahden hengen huone 125 €/yö
Neljän hengen huone 175 €/yö
Lisävuode 30 €/yö
Lemmikkimaksu 10 €/yö
Karavaanipaikka 28 €/yö/4 hlöä

Varausmaksu

Yksityistilaisuuksien varausmaksu on tilaisuuden koosta riippuen 300 € tai 500 €.

Sesonkiajoilta perimme varausmaksun etukäteen, sovitettavissa.

Peruutusmaksu

Peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen varatun majoituksen alkamisajankohtaa.

Tilaisuuksien peruutusmaksu; peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen varatun tilaisuuden alkamisajankohtaa. Alle 7 vrk, perimme 100 % maksun.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Peruutusehdot

Peruutuksesta on aina ilmoitettava viipymättä Maalaishotelli Morvalle. Sairastumisesta on esitettävä todistus. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. 

Avain

Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lähtöpäivänä voimme myös neuvotella pidemmän luovutusajan. Majoittuessasi mökissä saat avaimen Maalaishotelli Morvan päärakennuksesta, minne se tulee myös lähtiessä palauttaa. Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Siivous

Mikäli majoitut mökissä, olet vastuussa sen siivoamisesta. Voit tilata siivouksen ennakkoon varauksen yhteydessä, jolloin hinta on 90 €/mökki. Majoittujan on huolehdittava seuraavista asioista ennen mökin luovuttamista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä. Jos siivousta ei ole tilattu ennakkoon, ja joudumme siivoamaan mökin puolestasi, veloitamme erillisen siivousmaksun 100 €/mökki.

Irtaimisto

Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Maalaishotelli Morvalle. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Majoitukseen hintaan kuuluu aina liinavaatteet ja pyyhkeet.

Polttopuut

Mökin hintaan sisältyy polttopuut.

Lemmikkieläimet

Maalaishotellissa on yksi omalla sisäänkäynnillä varustettu perhehuone, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta. Maalaishotellin muihin huoneisiin ja kumpaankaan mökkiin ei saa viedä lemmikkieläimiä lainkaan.

Huomautukset

Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Maalaishotelli Morvan henkilökunnalle.

Kiitos yhteydenotostasi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Huomaathan, että varaus on alustava.

Saat vielä varmistusviestin sähköpostiisi. (Jos et saanut viestiä, tarkistathan roskapostin).