Lähiruoka

Kodikas majoitus sekä itse valmistettua herkullista lähiruokaa.

Emäntien maalaisaamiainen

Aamiaisemme tehdään tarkkaan valikoiduista raaka-aineista, täydellä sydämellä ja oman talon keittiössä. Majoittujille aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Muille hinnat ovat 14 €/aikuiset ja 7 €/lapset (3–12 vuotiaat). Alle 3-vuotiaat nauttivat aamiaisen veloituksetta.

Maalaisaamiainen tarjoillaan normaalisti hotellin vieraille klo. 8-10. Välillä poikkeuksia aikataulussa.

Reissumiesten aamiainen tarjoillaan klo. 7.00 alkaen.

Jos kuitenkin matkasi jatkuu aikaisemmin aamulla, valmistamme herkullisen aamiaisboxin jääkaappiin  matkaan otettavaksi.

Arvostamme lähi- ja luomuruokaa, jonka alkuperä on tiedossa. Haluamme tarjota aitoja, luonnollisia makuja. Valmistamme tarjottavamme itse, mahdollisimman alusta alkaen, korkealaatuisista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista. Me rakastamme ruokaa, ja meille on sydämen asia saada tarjota vieraillemme laadukkaita, puhtaita ja aitoja makuelämyksiä, perinteitä ja luonnollisuutta vaalien.

Lähiruoka

Eri vuodenajat näkyvät keittiössämme. Sadonkorjuun aikaan haemme kasvikset suoraan pellosta, sienet ja marjat metsästä, sekä käytämme villiyrttejä sesonkien mukaan. Ruisleivänkin leivomme itse 100 % luomurukiista yli sata vuotta vanhaan juureen.
Oman käden jälki näkyy ja maistuu kaikessa – alusta loppuun asti.

Tuotteemme ovat laktoosittomia, ja keittiössämme valmistuu tilauksesta erilaiset erityisruokavaliotkin.

Arvot

Kunnioitamme luontoa ja käytämme luonnonvaroja ekologisesti satokauden ja vuodenkierron mukaan elämällä. Näin edistämme myös terveellisyyttä ja makujen aitoutta: vuodenkierron mukaiset luonnonantimet eivät tarvitse sen paremmin pitkiä kuljetusmatkoja kuin säilöntäaineitakaan. Näin tuotteet ovat myös taatusti tuoreita, parhaimmillaan jopa suoraan pellosta tai metsästä tuotuja. Kasvikset ovat satokauden aikaan myös maukkaimmillaan, sillä ne ovat saaneet kasvaa luonnollisesti, ilman keinotekoisia apukeinoja.

Arvot

Arvostamme lähi- ja luomuruokaa, jonka alkuperä on tiedossa. Haluamme tarjota aitoja, luonnollisia makuja, siksi valmistamme tarjottavamme itse, mahdollisimman alusta alkaen, korkealaatuisista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista. Me rakastamme ruokaa, ja meille on sydämen asia saada tarjota vieraillemme laadukkaita, puhtaita ja aitoja makuelämyksiä, perinteitä ja luonnollisuutta vaalien.

Maatilan herkut

Hyödynnämme mahdollisimman paljon omien maittemme antimia, jotta vieraamme saavat puhdasta lisäaineetonta ruokaa. Satokautena meillä on
tarjolla oman kasvimaan herkkuja; metsistämme marjoja ja sieniä; kurkkuja, tomaatteja, paprikoita, yrttejä sekä oman pihamme viinimarjoja, tyrnejä ja omenoita. Joka vuosi kokeilemme jotain uutta. Satokautena tietysti myös säilömme talven varalle hillot, mehut, sienet, hillokkeet ja vichykurkut, jotta nautittavaa riittää läpi vuoden.

Omalta kylältä

Lihatuotteet saamme pääosin samalta kylältä. Naapurimme Jatkolan tila kasvattaa limousin karjaa sekä Karisalmen tilalta Highland-lihaa. Tarjoilemamme karitsanliha on peräisin Ala-Katteluksen tilalta. Välillä käytämme myös muita lihantuottajia, mutta nekin etsimme mahdollisimman läheltä. Kaikki käyttämämme raaka-aineet valitsemme huolella kotimaisuutta, laadukkuutta ja lähituotantoa vaalien.

Naapuripitäjältä

Monet muut käyttämämme tuotteet ovat myös lähellä tuotettuja. Katso mm. Järki-Särki ja Voihyvinhunaja.

Joulumyyjäiset

Järjestämme maalaishotellillamme jouluisin myyjäiset, jossa myymme oman tilamme kuuluisaa leipää, herkullisia leivonnaisia sekä muuta syötävää ja käsitöitä.

Lisäksi paikalla on useita muita tuottajia, sekä yrittäjiä lähiseudulta.

Majoituksen varaus

Yhden hengen huone 99 €/yö 
Kahden hengen huone  129 €/yö 
Neljän hengen huone 179€/yö 
Lisävuode  30 €/yö
Lemmikkimaksu 10 €/yö
Karavaanipaikka 28 €/yö/4 hlöä
Aamiainen erikseen 14 €/aikuinen ja 7 €/lapsi (3–12 v.)

Kahden ja neljän hengen huoneisiin sisältyy aamiainen ja liinavaatteet.

Sesonkihinnasto: Juhannus ja Iskelmäfestivaalit
Yhden hengen huone 115 €/yö
Kahden hengen huone 145 €/yö
Neljän hengen huone 185 €/yö

Sesonkihinnasto: MM-Ralli ja Finnmetko
Yhden hengen huone 135 €/yö
Kahden hengen huone 185 €/yö
Neljän hengen huone 225 €/yö

Varausmaksu

Yksityistilaisuuksien varausmaksu on tilaisuuden koosta riippuen 300 € tai 500 €.

Sesonkiajoilta perimme varausmaksun etukäteen, sovitettavissa.

Peruutusmaksu

Peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen varatun majoituksen alkamisajankohtaa.

Tilaisuuksien peruutusmaksu; peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen varatun tilaisuuden alkamisajankohtaa. Alle 7 vrk, perimme 100 % maksun.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Peruutusehdot

Peruutuksesta on aina ilmoitettava viipymättä Maalaishotelli Morvalle. Sairastumisesta on esitettävä todistus. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. 

Avain

Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lähtöpäivänä voimme myös neuvotella pidemmän luovutusajan. Majoittuessasi mökissä saat avaimen Maalaishotelli Morvan päärakennuksesta, minne se tulee myös lähtiessä palauttaa. Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Siivous

Mikäli majoitut mökissä, olet vastuussa sen siivoamisesta. Voit tilata siivouksen ennakkoon varauksen yhteydessä, jolloin hinta on 90 €/mökki. Majoittujan on huolehdittava seuraavista asioista ennen mökin luovuttamista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä. Jos siivousta ei ole tilattu ennakkoon, ja joudumme siivoamaan mökin puolestasi, veloitamme erillisen siivousmaksun 100 €/mökki.

Irtaimisto

Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Maalaishotelli Morvalle. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Majoitukseen hintaan kuuluu aina liinavaatteet ja pyyhkeet.

Polttopuut

Mökin hintaan sisältyy polttopuut.

Lemmikkieläimet

Maalaishotellissa on yksi omalla sisäänkäynnillä varustettu perhehuone, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta. Maalaishotellin muihin huoneisiin ja kumpaankaan mökkiin ei saa viedä lemmikkieläimiä lainkaan.

Huomautukset

Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Maalaishotelli Morvan henkilökunnalle.

Kiitos yhteydenotostasi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Huomaathan, että varaus on alustava.

Saat vielä varmistusviestin sähköpostiisi. (Jos et saanut viestiä, tarkistathan roskapostin).