ND8A0275

Hups,HIIHTOLOMA kolkuttaa ovella?

Minne lomalle kun kaipaa lunta, laskettelua, hiihtämistä ja rentoa lomailun tunnetta eikä pitkiä automatkoja?

Meill√§ on siihen ratkaisuūüėä

Tiesitkö sinä, että meidän hotellimme sijaitsee Keskellä Suomea Jämsässä, vuoden 2022 Himos hiihtokeskuksen läheisyydessä 15 min päästä?

Matkat: Helsingist√§ 3 tuntia, Tampereelta noin tunti ja Jyv√§skyl√§st√§ alle tunnin matka.  

Meillä on lunta ja upea luonto, monipuoliset hiihtomaastot ja vauhdikas pulkkamäki, joka vie mukanaan vauvasta vaariin.

Lomatunnelmaa siivitt√§√§ kun p√§√§set rentoutumaan uuteen ja upeaan h√∂yrysaunaan sek√§ uskalikoille avanto on auki. Huomaa kuinka verenpaineesi laskee arjen keskell√§.  Hemmottelua lis√§√§ upeat Frantsilan hyv√§n olon-tuotteet, jonka nautintoon p√§√§see jokainen meill√§ vieraileva.

N√§iden el√§mysten j√§lkeen p√§√§set nauttimaan em√§nn√§n tekem√§st√§ aidosta ja ravitsevasta kotiruoasta. Lasi viini√§ ja takkatuli. Ah t√§t√§ ihanuutta. Hyv√§t unet takaa Unikulman laadukkaat vuoteet.  Aamuun her√§tess√§ tunnet olosi rentoutuneeksi ja aamiaisen tuoksut leijailevat jo huoneeseen. Me hemmottelemme, sin√§ nautit, koska olet t√§rkein.

Tervetuloa meille!

Jaa tämä julkaisu

Majoituksen varaus

Yhden hengen huone 99 ‚ā¨/y√∂ 
Kahden hengen huone  129 ‚ā¨/y√∂ 
Nelj√§n hengen huone 179‚ā¨/y√∂ 
Lis√§vuode  30 ‚ā¨/y√∂
Lemmikkimaksu 10 ‚ā¨/y√∂
Karavaanipaikka 28 ‚ā¨/y√∂/4 hl√∂√§
Aamiainen erikseen 14 ‚ā¨/aikuinen ja 7 ‚ā¨/lapsi (3‚Äď12 v.)

Kahden ja neljän hengen huoneisiin sisältyy aamiainen ja liinavaatteet.

Sesonkihinnasto: Juhannus ja Iskelmäfestivaalit
Yhden hengen huone 115 ‚ā¨/y√∂
Kahden hengen huone 145 ‚ā¨/y√∂
Nelj√§n hengen huone 185 ‚ā¨/y√∂

Sesonkihinnasto: MM-Ralli ja Finnmetko
Yhden hengen huone 135 ‚ā¨/y√∂
Kahden hengen huone 185 ‚ā¨/y√∂
Nelj√§n hengen huone 225 ‚ā¨/y√∂

Varausmaksu

Yksityistilaisuuksien varausmaksu on tilaisuuden koosta riippuen 300 ‚ā¨ tai 500 ‚ā¨.

Sesonkiajoilta perimme varausmaksun etukäteen, sovitettavissa.

Peruutusmaksu

Peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen varatun majoituksen alkamisajankohtaa.

Tilaisuuksien peruutusmaksu; peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen varatun tilaisuuden alkamisajankohtaa. Alle 7 vrk, perimme 100 % maksun.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Peruutusehdot

Peruutuksesta on aina ilmoitettava viipymättä Maalaishotelli Morvalle. Sairastumisesta on esitettävä todistus. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. 

Avain

Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lähtöpäivänä voimme myös neuvotella pidemmän luovutusajan. Majoittuessasi mökissä saat avaimen Maalaishotelli Morvan päärakennuksesta, minne se tulee myös lähtiessä palauttaa. Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Siivous

Mik√§li majoitut m√∂kiss√§, olet vastuussa sen siivoamisesta. Voit tilata siivouksen ennakkoon varauksen yhteydess√§, jolloin hinta on 90 ‚ā¨/m√∂kki. Majoittujan¬†on huolehdittava seuraavista asioista ennen m√∂kin luovuttamista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytet√§√§n m√∂kin kunnon olevan normaalin asumisen j√§ljilt√§. Jos siivousta ei ole tilattu ennakkoon, ja joudumme siivoamaan m√∂kin puolestasi, veloitamme erillisen siivousmaksun 100 ‚ā¨/m√∂kki.

Irtaimisto

Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Maalaishotelli Morvalle. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Majoitukseen hintaan kuuluu aina liinavaatteet ja pyyhkeet.

Polttopuut

Mökin hintaan sisältyy polttopuut.

Lemmikkieläimet

Maalaishotellissa on yksi omalla sisäänkäynnillä varustettu perhehuone, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta. Maalaishotellin muihin huoneisiin ja kumpaankaan mökkiin ei saa viedä lemmikkieläimiä lainkaan.

Huomautukset

Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Maalaishotelli Morvan henkilökunnalle.

Kiitos yhteydenotostasi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Huomaathan, että varaus on alustava.

Saat vielä varmistusviestin sähköpostiisi. (Jos et saanut viestiä, tarkistathan roskapostin).