ND8A0275

Nainen, kaipaatko työkaluja elämääsi?

Meillä olisi sinulle siihen apuja.

Naisten Voimapäivä meillä Morvassa 1.4-2.4.2023

Tämä valmennuspäivä tuo sinulle lisää mielenrauhaa ja varmuutta arjenhallintaan sekä lisää iloa ja läsnäoloa kaikkeen olemiseen ja tekemiseen. Tämän jälkeen kuljet kaikissa valinnoissa oma hyvinvointi edellä tavalla, joka ei enää syö sua.

Tule ensimmäisten joukossa kokemaan uusi huikea Valon ja Selkeyden Voimaa valmennuskokonaisuus! Tapahtumapaikkana on hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva idyllinen ja taianomainen Maalaishotelli Morva Jämsässä, Keski-Suomessa.

Valmennuspäivän jälkeen sinulle on selkeää mitä askelia ottamalla pääset kohti haluamaasi kevyempää arkea.

Valon ja Selkeyden Voimaa teemat ovat:

  • Hyvinvointia lisäämällä uutta tehoa tekemiseen
  • Rohkeus elää omannäköistä elämää
  • Kuinka otat oman aikasi haltuun?
  • Kuinka otat oman voimasi haltuun?
  • Sunnuntain bonus valmennus: Kuinka löydät selkeyden työpöydällesi?

Lisäksi pääset nauttimaan kauniista luonnosta, puhtaasta lähiruoasta ja annat kehon sekä mielen rentoutua meditaation, höyrysaunan lumoista ja halutessasi myös avannon äärellä. Saat ympärille inspiroivan joukon samanhenkisiä upeita naisia.Valitse kahdesta vaihtoehdosta sinulle sopivin ja varaa paikkasi tästä

Voit osallistua vain lauantain Voimapäivään tai  nauttia omasta ajasta, hyvästä ruuasta ja inspiroivasta sisällöstä sunnuntaihin asti osallistumalla myös Bonusosioon.

Olisi mahtava nähdä ja voimaantua yhdessä huikeiden naisten seurassa.

Jaa tämä julkaisu
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Majoituksen varaus

Yhden hengen huone 99 €/yö 
Kahden hengen huone  129 €/yö 
Neljän hengen huone 179€/yö 
Lisävuode  30 €/yö
Lemmikkimaksu 10 €/yö
Karavaanipaikka 28 €/yö/4 hlöä
Aamiainen erikseen 14 €/aikuinen ja 7 €/lapsi (3–12 v.)

Kahden ja neljän hengen huoneisiin sisältyy aamiainen ja liinavaatteet.

Sesonkihinnasto: Juhannus ja Iskelmäfestivaalit
Yhden hengen huone 115 €/yö
Kahden hengen huone 145 €/yö
Neljän hengen huone 185 €/yö

Sesonkihinnasto: MM-Ralli ja Finnmetko
Yhden hengen huone 135 €/yö
Kahden hengen huone 185 €/yö
Neljän hengen huone 225 €/yö

Varausmaksu

Yksityistilaisuuksien varausmaksu on tilaisuuden koosta riippuen 300 € tai 500 €.

Sesonkiajoilta perimme varausmaksun etukäteen, sovitettavissa.

Peruutusmaksu

Peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen varatun majoituksen alkamisajankohtaa.

Tilaisuuksien peruutusmaksu; peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen varatun tilaisuuden alkamisajankohtaa. Alle 7 vrk, perimme 100 % maksun.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Peruutusehdot

Peruutuksesta on aina ilmoitettava viipymättä Maalaishotelli Morvalle. Sairastumisesta on esitettävä todistus. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. 

Avain

Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lähtöpäivänä voimme myös neuvotella pidemmän luovutusajan. Majoittuessasi mökissä saat avaimen Maalaishotelli Morvan päärakennuksesta, minne se tulee myös lähtiessä palauttaa. Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Siivous

Mikäli majoitut mökissä, olet vastuussa sen siivoamisesta. Voit tilata siivouksen ennakkoon varauksen yhteydessä, jolloin hinta on 90 €/mökki. Majoittujan on huolehdittava seuraavista asioista ennen mökin luovuttamista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä. Jos siivousta ei ole tilattu ennakkoon, ja joudumme siivoamaan mökin puolestasi, veloitamme erillisen siivousmaksun 100 €/mökki.

Irtaimisto

Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Maalaishotelli Morvalle. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Majoitukseen hintaan kuuluu aina liinavaatteet ja pyyhkeet.

Polttopuut

Mökin hintaan sisältyy polttopuut.

Lemmikkieläimet

Maalaishotellissa on yksi omalla sisäänkäynnillä varustettu perhehuone, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta. Maalaishotellin muihin huoneisiin ja kumpaankaan mökkiin ei saa viedä lemmikkieläimiä lainkaan.

Huomautukset

Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Maalaishotelli Morvan henkilökunnalle.

Kiitos yhteydenotostasi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Huomaathan, että varaus on alustava.

Saat vielä varmistusviestin sähköpostiisi. (Jos et saanut viestiä, tarkistathan roskapostin).