Viikko on vierähtänyt kun hain uuden kokkimme lentokentältä. Olemme menneet aika kovaa vauhtia ja nyt vasta pääsen kirjoittelemaan tänne. Paljoa ei olla istuttu vaan ihailtu kun joku tuo uusia tuulia keittiöömme ja opeteltu siinä samalla itse. Minulta kysytään usein…..
Mitäköhän uudistuksia emäntä keksii seuraavaksi?
Viimeksi en osannut vastata tähän kysymykseen, koska viimeisen vuoden aikana olemme tehneet huomattavia investointeja ja remontit kestäneet tovin. Taisin olla aika takki tyhjäMutta sitten tajusin, että tämä kokkiprojekti on meidän seuraava askel. Minkä työstäminen kesti uskomatttomat 14 kk
Askel uuteen ja mielenkiintoiseen vaiheeseen. Rakastamme tehdä ruokaa ja varsinkin kun tiedämme mistä raaka-aineista ne myös teemme. Aitoa, tuoretta, itseltä, läheltä ja rakkaudella Tähän perustuu meidän ruokafilosofia. Nyt oli aika kansainvälistyä, Sri Lankan ruokafilosofia myötäilee meidän ajatusta, tosin vielä hieman twistiä ja makuja joukkoon.
Mistäkö tämä ajatus ja Hän? Muistatko kun karkasin flunssakautena joogamatkalle? Sri Lanka-MalediivitOlimme ensimmäisessä hotellissa Sri Lankassa ja ihan vaan reseptiä kysyessä kokilta, heitin että; mitäpä jos lähtisit meille kokiksi? Viikon päästää tulikin viesti, että miksipä ei? Ei muuta kuin papereita tekemään… nyt ollaan tässä
Mitä sitä voikaan tapahtua kun @karita_nordichealing järjestää joogamatkan yhdessä @matkatoimistoaventura kanssa
Voit löytää matkaltasi mitä vain, eletään tässä ja nyt
Pysymme edelleen suomalaisessa ruoassa, mutta pientä twistiä lisää ja hienostuneesti ripaus ulkomaailman makuja. Upeita mausteita
Nyt olemme olleet viikon keittiössä ja mitä uskomattomampia makuja syntyykään ja vieläpä tällaiseen suomalaiseen makuun. Tule ihmeessä käymään ja tutustumaan makujen maailmaan, kokin yllätykset odottavat sinua
.
Rakkaudella emäntä itse.
Kaikki reaktiot:395395