me

Uusi kokkimme Sri Lankasta.

Viikko on vierähtänyt kun hain uuden kokkimme lentokentältä. Olemme menneet aika kovaa vauhtia ja nyt vasta pääsen kirjoittelemaan tänne. Paljoa ei olla istuttu vaan ihailtu kun joku tuo uusia tuulia keittiöömme ja opeteltu siinä samalla itse. Minulta kysytään usein…..

Mitäköhän uudistuksia emäntä keksii seuraavaksi?

Viimeksi en osannut vastata tähän kysymykseen, koska viimeisen vuoden aikana olemme tehneet huomattavia investointeja ja remontit kestäneet tovin. Taisin olla aika takki tyhjä😜Mutta sitten tajusin, että tämä kokkiprojekti on meidän seuraava askel. Minkä työstäminen kesti uskomatttomat 14 kk🥵

Askel uuteen ja mielenkiintoiseen vaiheeseen. Rakastamme tehdä ruokaa ja varsinkin kun tiedämme mistä raaka-aineista ne myös teemme. Aitoa, tuoretta, itseltä, läheltä ja rakkaudella❤️ Tähän perustuu meidän ruokafilosofia. Nyt oli aika kansainvälistyä, Sri Lankan ruokafilosofia myötäilee meidän ajatusta, tosin vielä hieman twistiä ja makuja joukkoon.

Mistäkö tämä ajatus ja Hän? Muistatko kun karkasin flunssakautena joogamatkalle? Sri Lanka-Malediivit🏝️Olimme ensimmäisessä hotellissa Sri Lankassa ja ihan vaan reseptiä kysyessä kokilta, heitin että; mitäpä jos lähtisit meille kokiksi? Viikon päästää tulikin viesti, että miksipä ei? Ei muuta kuin papereita tekemään… nyt ollaan tässä😊 Mitä sitä voikaan tapahtua kun @karita_nordichealing järjestää joogamatkan yhdessä @matkatoimistoaventura kanssa🤭Voit löytää matkaltasi mitä vain, eletään tässä ja nyt❤️ Pysymme edelleen suomalaisessa ruoassa, mutta pientä twistiä lisää ja hienostuneesti ripaus ulkomaailman makuja. Upeita mausteita👌 Nyt olemme olleet viikon keittiössä ja mitä uskomattomampia makuja syntyykään ja vieläpä tällaiseen suomalaiseen makuun. Tule ihmeessä käymään ja tutustumaan makujen maailmaan, kokin yllätykset odottavat sinua❤️.

Rakkaudella❤️ emäntä itse.

Kaikki reaktiot:395395

Jaa tämä julkaisu
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Majoituksen varaus

Yhden hengen huone 99 €/yö 
Kahden hengen huone  129 €/yö 
Neljän hengen huone 179€/yö 
Lisävuode  30 €/yö
Lemmikkimaksu 10 €/yö
Karavaanipaikka 28 €/yö/4 hlöä
Aamiainen erikseen 14 €/aikuinen ja 7 €/lapsi (3–12 v.)

Kahden ja neljän hengen huoneisiin sisältyy aamiainen ja liinavaatteet.

Sesonkihinnasto: Juhannus ja Iskelmäfestivaalit
Yhden hengen huone 115 €/yö
Kahden hengen huone 145 €/yö
Neljän hengen huone 185 €/yö

Sesonkihinnasto: MM-Ralli ja Finnmetko
Yhden hengen huone 135 €/yö
Kahden hengen huone 185 €/yö
Neljän hengen huone 225 €/yö

Varausmaksu

Yksityistilaisuuksien varausmaksu on tilaisuuden koosta riippuen 300 € tai 500 €.

Sesonkiajoilta perimme varausmaksun etukäteen, sovitettavissa.

Peruutusmaksu

Peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen varatun majoituksen alkamisajankohtaa.

Tilaisuuksien peruutusmaksu; peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen varatun tilaisuuden alkamisajankohtaa. Alle 7 vrk, perimme 100 % maksun.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Peruutusehdot

Peruutuksesta on aina ilmoitettava viipymättä Maalaishotelli Morvalle. Sairastumisesta on esitettävä todistus. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. 

Avain

Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lähtöpäivänä voimme myös neuvotella pidemmän luovutusajan. Majoittuessasi mökissä saat avaimen Maalaishotelli Morvan päärakennuksesta, minne se tulee myös lähtiessä palauttaa. Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Siivous

Mikäli majoitut mökissä, olet vastuussa sen siivoamisesta. Voit tilata siivouksen ennakkoon varauksen yhteydessä, jolloin hinta on 90 €/mökki. Majoittujan on huolehdittava seuraavista asioista ennen mökin luovuttamista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä. Jos siivousta ei ole tilattu ennakkoon, ja joudumme siivoamaan mökin puolestasi, veloitamme erillisen siivousmaksun 100 €/mökki.

Irtaimisto

Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Maalaishotelli Morvalle. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Majoitukseen hintaan kuuluu aina liinavaatteet ja pyyhkeet.

Polttopuut

Mökin hintaan sisältyy polttopuut.

Lemmikkieläimet

Maalaishotellissa on yksi omalla sisäänkäynnillä varustettu perhehuone, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta. Maalaishotellin muihin huoneisiin ja kumpaankaan mökkiin ei saa viedä lemmikkieläimiä lainkaan.

Huomautukset

Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Maalaishotelli Morvan henkilökunnalle.

Kiitos yhteydenotostasi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Huomaathan, että varaus on alustava.

Saat vielä varmistusviestin sähköpostiisi. (Jos et saanut viestiä, tarkistathan roskapostin).