morva_lähiruoka

UUSILLE TULIJOILLE HIEMAN MEISTÄ:) Morva sijaitsee Keskisessä Suomessa lähellä Himos-hiihtokeskusta Jämsässä. Tarjoamme idyllistä, rauhallista ja kaunista maalaistunnelmaa.

Rauha, rakkaus ja ruoka ovat kaikki tärkeitä osia hyvinvoinnissamme ja onnellisuudessamme.

Nämä kuuluvat kolmeen tarkeään arvoomme. Mitä ne sitten tarkoittavat:

Rauha tarkoittaa rauhallista mielentilaa ja tasapainoa elämässä. Rauha auttaa meitä rentoutumaan, keskittymään ja nauttimaan elämästä ilman tarpeetonta stressiä.

Rakkaus on yksi voimakkaimmista tunteista, joka voi tuoda suurta iloa ja onnea. Se voi olla romanttista rakkautta kumppania kohtaan, perheenjäsenten välistä rakkautta tai ystävyyssuhteiden lämpöä. Rakkaus luo siteitä ja antaa meille tukea ja turvaa. Meillä rakkkaus näkyy myös ruoassa.

Ruoka on välttämätön osa ihmisen fyysistä hyvinvointia. Lähiruokaa ilman lisäaineita korostaen tuoreuden, puhtauden ja aitouden merkitystä ruoassamme, omassa keittiössämme. Sillä pyrimme takaamaan laadukasta ja hyvää ruokaa, jossa luonnon maut ja ominaisuudet pääsevät parhaiten esille. Meiltä saat makuja myös Sri Lankasta uuden kokkimme myötä.

Kaikki nämä kolme asiaa – rauha, rakkaus ja ruoka – voivat parantaa elämänlaatuasi ja lisätä onnellisuuttasi. Niitä kannattaa vaalia ja arvostaa.

Meillä voit nauttia myös upeasta höyrysaunasta, joka on täydellinen rentoutumiseen ja stressin poistamiseen. Sauna sijaitsee kauniissa uusissa tiloissa ja tarjoaa rauhallisen paikan hiljentymiseen.

Henkilökuntamme on omistautunut luomaan vierailleen unohtumattoman kokemuksen. He tarjoavat lämpimän ja ystävällisen palvelun sekä jakavat rakkautta ruokaan ja vieraanvaraisuuteen.

Paikka rentoutumiseen ja lähiruoan herkutteluun maaseudun kauniissa ympäristössä.

Unohtamatta juhlia ristiäisistä muistotilaisuuteen. Kokoukset ja koulutukset. Retriitit ja hyvinvointitapahtumat. Ota rohkeasti yhteyttä.

Lämpimästi Tervetuloa meille:) Emännät ja isännät

Jaa tämä julkaisu

Majoituksen varaus

Yhden hengen huone 99 €/yö 
Kahden hengen huone  129 €/yö 
Neljän hengen huone 179€/yö 
Lisävuode  30 €/yö
Lemmikkimaksu 10 €/yö
Karavaanipaikka 28 €/yö/4 hlöä
Aamiainen erikseen 14 €/aikuinen ja 7 €/lapsi (3–12 v.)

Kahden ja neljän hengen huoneisiin sisältyy aamiainen ja liinavaatteet.

Sesonkihinnasto: Juhannus ja Iskelmäfestivaalit
Yhden hengen huone 115 €/yö
Kahden hengen huone 145 €/yö
Neljän hengen huone 185 €/yö

Sesonkihinnasto: MM-Ralli ja Finnmetko
Yhden hengen huone 135 €/yö
Kahden hengen huone 185 €/yö
Neljän hengen huone 225 €/yö

Varausmaksu

Yksityistilaisuuksien varausmaksu on tilaisuuden koosta riippuen 300 € tai 500 €.

Sesonkiajoilta perimme varausmaksun etukäteen, sovitettavissa.

Peruutusmaksu

Peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen varatun majoituksen alkamisajankohtaa.

Tilaisuuksien peruutusmaksu; peruutusmaksuna perimme 50 % varauksen kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen varatun tilaisuuden alkamisajankohtaa. Alle 7 vrk, perimme 100 % maksun.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Peruutusehdot

Peruutuksesta on aina ilmoitettava viipymättä Maalaishotelli Morvalle. Sairastumisesta on esitettävä todistus. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. 

Avain

Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lähtöpäivänä voimme myös neuvotella pidemmän luovutusajan. Majoittuessasi mökissä saat avaimen Maalaishotelli Morvan päärakennuksesta, minne se tulee myös lähtiessä palauttaa. Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Siivous

Mikäli majoitut mökissä, olet vastuussa sen siivoamisesta. Voit tilata siivouksen ennakkoon varauksen yhteydessä, jolloin hinta on 90 €/mökki. Majoittujan on huolehdittava seuraavista asioista ennen mökin luovuttamista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä. Jos siivousta ei ole tilattu ennakkoon, ja joudumme siivoamaan mökin puolestasi, veloitamme erillisen siivousmaksun 100 €/mökki.

Irtaimisto

Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Maalaishotelli Morvalle. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Majoitukseen hintaan kuuluu aina liinavaatteet ja pyyhkeet.

Polttopuut

Mökin hintaan sisältyy polttopuut.

Lemmikkieläimet

Maalaishotellissa on yksi omalla sisäänkäynnillä varustettu perhehuone, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta. Maalaishotellin muihin huoneisiin ja kumpaankaan mökkiin ei saa viedä lemmikkieläimiä lainkaan.

Huomautukset

Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Maalaishotelli Morvan henkilökunnalle.

Kiitos yhteydenotostasi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Huomaathan, että varaus on alustava.

Saat vielä varmistusviestin sähköpostiisi. (Jos et saanut viestiä, tarkistathan roskapostin).